Tweens
Spill | Nett-TV | Radio | #Me | Vinn
Se opp for jentegruppen SERVED!


SERVED består av Christine Bergan Yang og Marian Martinez. SERVED kom som et friskt pust inn i norsk popmusikk for drøyt ett år siden med hitsingelen «La meg være ung» som oppnådde gode streamingtall og raskt ble listet av radiostasjoner som NRK P3 og NRK mP3. Bak duoen står hit-produsentene Stealth Music, som blant annet har hatt store hits med Karpe Diem, Cir.Cuz, Paperboys og Morgan Sulele! Vi ville gjerne vite enda mer om jentene så vi gjorde et intervju med dem.

Av: Marit R. Nielsen
Tuesday 13. September 2016




Hvordan kom dere på navnet Served, og hva legger dere i det?

"Vi kom på navnet Served, en formiddag på et koselig serveringssted. Der satt vi hele gjengen, "servedfamilien" og diskuterte hva vi ville hete. Vi ble servert god mat, og fant ut at vi vil servere god musikk!"

Hvordan fikk dere tilbudet om å lage sang til TV-serien «Soy Luna»? Kontaktet de dere? Var dere på audition?

"Disneychannel kontaktet UniversalMusicNorge, og var på utskikk etter jenter som kunne synge kjenningsmelodien til Soy Luna. Universal tenkte da på oss, og mente vi passet bra. De kontaktet oss, og vi ble kjempe glade!"

Har dere fått møte «Luna» eller noen av de andre fra TV-serien?

"Nei dessverre. Skulle gjerne møtt Luna, hun virker som en supersøt jente i serien!"



Skriver dere sangene deres selv?

"Vi er så heldige å få jobbe med masse flinke låtskrivere, men vi liker å være til stede når sangene blir laget. Slik får vi litt opplæring, sånn at vi i fremtiden kan skrive låtene våre selv!"

Hvem er deres musikalske forbilder? Er det noen artister som dere virkelig blir inspirert av?

"Et av våre store forbilder er Gabrielle. Hun er utrolig flink og en stor inspirasjon. Hun synger låtene sine på norsk, og har noen veldig fine budskap. I tillegg er vi begge super Selena Gomez-fans!! Utrolig trist at hun tar en pause."



Dere begynte som en trio, så tok Thea over for Fanny, og nå er dere en duo. Tror dere Served kommer til å gå tilbake til å være en trio igjen etterhvert?

"Nei. Vi har landet på å være en duo, og det liker vi veldig godt. Vi savner Thea og Fanny, men nå må vi fokusere på duoen og vårt nye konsept. Vi er veldig trygge på hverandre, og mener at en duo er vel så bra som en trio!"



Hva blir neste tid og sted vi får se dere live? Har dere noen konsertplaner fremover?

"For øyeblikket jobber vi med masse ny musikk, og kommer til å være endel i studio. Vi skal gjøre noen spillejobber for Disney, på noen veldig kule arrangementer, og ellers planlegger vi konserter og turné når vår nye musikk er gitt ut! Gleder oss masse <3"

Og vi i Tweens gleder oss til å se mer til SERVED! Lykke til videre jenter! <3

Se musikkvideoen til hitsingelen «La meg være ung»:



Denne videoen, "Vinger", kommer du nok til å se mye til på Disney Channel, for dette er kjenningsmelodien til den nye serien "Soy Luna" som starter opp mandag 10. oktober! Følg med, følg med!



Likte det de så... "Foran Speilet"!



Klar beskjed til gutta! "Få meg til å le":

Tweens
Ansv. redaktør: Marit R. Nielsen - © 2024 Tweens - Kontakt oss - Om Tweens.no