Tweens
Spill | Nett-TV | Radio | #Me | Vinn
Nye eventyr med Rapunsel

Av: Marit R. Nielsen
Wednesday 30. August 2017


”To på rømmen-serien”, basert på Disneys store kinosuksess ”To på rømmen”, har premiere på Disney Channel lørdag 30. september. Marion Ravn og Christian Ingebrigtsen møtes igjen som Rapunsel og Eugene.”To på rømmen: serien” utspiller seg i tiden etter Disneys anerkjente kinosuksess ”To på rømmen”. TV-serien innledes med en 55 minutter lang film, ”To på rømmen: Før evig og alltid” som har premiere lørdag den 30. september kl 08.00. Lørdagen etter, 7. oktober kl 08.00, har tv-serien premiere.
Stemmen til Rapunsel gjøres også denne gangen av Marion Ravn, som dessuten synger seriens tittelmelodi "Mye å se". Singelen er tilgjengelig på Spotify og iTunes. Christian Ingebrigtsen er fortsatt med som hennes partner, Eugene (tidligere kjent som Flynn Rider), og de norske stemmene utgjør et stjernespekket lag, der også Hans Marius Hoff Mittet, Tommy Karlsen, Mari Lerberg Fossum og Suzanne Paalgard er med.

Flere kjente karakterer fra kinofilmen følger Rapunsel på hennes reise i TV-serien: I tillegg til partneren Eugene er hennes lojale sidekick kameleonen Pascal, den viljesterke hesten Maximus og bøllene med. Serien introduserer også nykomlingen Cassandra, en steintøff hoffdame, som blir Rapunsels gode venn.

Eventyr og komedie
Det kan godt være at dette er begynnelsen for Rapunsels "lykkelig alle sine dager", men slutten på eventyret ble ikke helt slik hun hadde drømt om. Mens Eugene føler seg hjemme i sitt nye liv, i kongelig luksus, oppdager Rapunsel at å venne seg til livet i Corona, er vanskeligere enn hun trodde. Overveldet av nye forpliktelser rømmer Rapunsel med sin venn og hoffdame, Cassandra, ut på hemmelig eventyr. De støter på mystiske steiner som på magisk vis får Rapunsels lange blonde hår til å vokse ut igjen. Håret er umulig å klippe og vanskelig å skjule, og Rapunsel må lære å akseptere både håret og alt det representerer.

Allerede fra og med 23. september finnes ett fem minutter langt klipp eksklusivt i Disney Channel-appen. I appen kommer også musikkvideoer, andre klipp, bilder og andre morsomme ting.
TV-serien rulles ut globalt på 33 språk i 162 land på Disney Channel over hele verden. Premieretider i Norge:
- «To På Rømmen: Før evig og alltid» – lørdag 30. september kl 08.00
- «To På Rømmen: Serien» – lørdag 7. oktober kl 08.00. Deretter vises nye avsnitt hver lørdag samme tid.

Morsomme fakta om “To På Rømmen: Serien”

3
Disney har jobbet med serien i over tre år.

365
Fra begynnelse til slutt tar det 365 dagar å skape ett helt avsnitt av ”To På Rømmen Serien”.

24 + 22
Første sesong av ”To På Rømmen: Serien” består av 24 avsnitt. Hvert avsnitt er 22 minutter langt.

57
Det kreative teamet består av 57 personer fra Walt Disney Television Animation.


Om kinofilmen

Walt Disney Animation Studios 50:e klassiske film “To på rømmen” introduserte publikum verden over for Rapunsel, jenta med det lange bølgende håret, og den sjarmerende tyven Flynn Rider i en av de morsomste og mest hårreisende fortellingene noensinne. I Norden hadde filmen nærmare 1,4 million besøkende og Rapunsel ble et forbilde for mange unge jenter. Rapunsel er fortsatt en av de mest populære prinsesser.
Tweens
Ansv. redaktør: Marit R. Nielsen - © 2018 Tweens - Kontakt oss - Om Tweens.no