Tweens
Spill | Nett-TV | Radio | #Me | Vinn

Filmtips til Halloween




Halloween nærmer seg med stormskritt! Fredag braker det løs! Noen feirer Halloween, andre ikke. Kanskje du vil bruke kvelden til å se en film? Enten med familie eller venner. Her er noen tips.




Skrevet av: Tweens-redaksjonen

Onsdag 29. oktober 2014 kl. 20:35










Coraline og den hemmelige dør





Coraline Jones og foreldrene hennes flytter til et gammelt hus på landet. Hun kjeder seg og savner sine gamle venner. Foreldrene er mest opptatt med sitt og med jobbene sine. I mangel på noe å gjøre begynner hun å utforske huset og omgivelsene sine. Plutselig oppdager hun en mystisk dør. Hun blir nysgjerrig og vil finne ut hva som skjuler seg bak døren. Hun kryper inn døren og oppdager en verden nesten lik sin egen, bare at menneskene er mer imøtekommende og alt virker så perfekt. Nesten magisk. Noe helt annet enn den kjedelige verden hun er vant med. Hun blir stadig dradd mer og mer inn i denne verden hvor alt er så fantastisk. Men er det egentlig det? Les mer på Filmweb











The Addams Family





Familien Addams skiller seg mildt sagt ut fra sine omgivelser. De lever i et stort spøkelsesaktig hus, de spiser rotter og larver til middag, de er mere opptatt av tortur og pinsler enn gjennomsnittsmennesket og de har en avkappet menneskehånd som "kjæledyr". I denne idyllen ankommer onkel Fester. Egentlig er han en forfalskning, den virkelige onkel Fester har forsvunnet i Bermudatriangelet. Den falske Fester er plantet av familiens advokat for å skaffe adgang til Addam-familiens navngjetne formue bestående av gamle gulldukater. Problemet for advokaten er at den falske onkel Foster faller for denne sære, men på sin måte sjarmerende familien. Og etter hvert føler "onkel Foster" seg som en ekte Addams... Les mer på Filmweb












Et førjulsmareritt





Gresskarkongen Jack Skellington lever i den dystre Halloweentown i underverdenen, og er fornøyd med all den skrekken han kan spre. En dag oppdager han Christmastown, en fargerik og lykkelig verden preget av moro og lek. Dette gjør Jack misunnelig, og han planlegger å kidnappe julenissen for å sette sitt preg på julen. En aksjon må settes igang for å hindre at dette skjer. Les mer på Filmweb











Harry Potter og de vises stein





Harry Potter bor i et kott under trappa hos dumlingene onkel Wiktor og tante Petunia. Han har ikke feiret bursdag på 11 år og behandles dårlig. En dag tar livet hans en magisk vending. Han blir invitert til et utrolig sted fylt av trolldom og hekseri.

Harry Potter er gutten som overlevde. Han ble spart da en ond trollmann tok livet av de berømte foreldrene hans. Men Harry kjenner ikke denne historien. Han vet ikke at mange ser på ham som en helt med fantastiske egenskaper.

En dag kommer et mystisk brev fra en anonym avsender. Det første brevet Harry har fått i sitt liv. Onkel Wiktor blir blek og sint og nekter Harry å lese det. Men det kommer flere brev. Onkel Wiktor må bare gi opp, og Harry blir målløs når han leser: "De har fått skoleplass ved Galtvort høyere skole for hekseri og trolldom."

Nå åpnes porten til en verden og et eventyr Harry ikke kunne drømt om i sine villeste fantasier... Les mer på Filmweb










Corpse Bride





Victor virvles inn i en underverden av levende døde når en misforståelse tvinger ham til å gifte seg med makabre Corpse Bride. Han er fast bestemt på at ingenting skal holde ham adskilt fra sin sanne elskede, som er forlatt i de levendes verden.

Victor og Victoria skal gifte seg - selv om de aldri har møtt hverandre. Det er selvsagt foreldrene på hver side som synes dette virker fornuftig. Foreldrene til Victor er sosiale strebere med mye penger og ingen klasse. Victorias foreldre har mye klasse, men ingen penger. De har aldri sett den store verdien i Victoria, men hun kan være returbilletten til øverste trinn på den sosiale rangstigen. Nye penger er også penger, tross alt. Derfor aksepterer de at Victoria kan inngå ekteskap med Victor.
Mot alle odds virker det som om Victor og Victoria kan være skapt for hverandre. Under bryllupsgjennomgangen snubler imidlertid Victor grundig i ekteskapsløftene. Så setter han uforskyldt fyr på sin kommende svigermors kjole. Han får beskjed av presten om å holde seg unna til han kan teksten ordentlig.
En ydmyket Victor vandrer inn i den mørke skogen rundt landsbyen.
Les mer på Filmweb






Tweens
Ansv. redaktør: Marit R. Nielsen - © 2024 Tweens - Kontakt oss - Om Tweens.no